Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

В Артемівську відбулися змагання зі спортивного орієнтування

Переглядів: 2432
17.04.2015 - 05:47

У відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування взяли участь 30 вихованців гуртків «Спортивна радіопеленгація» Артемівського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва (керівники гуртків – майстер спорту СРСР з радіоспорту Володимир Науменко та майстер спорту України міжнародного класу з радіоспорту Олександр Смирнов) та міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсії (керівник гуртка Юрій Гончаров).

Спортивне орієнтування — складний багатокомпонентний вид спорту, в якому для досягнення високого результату необхідно в рівній мірі володіти всіма компонентами: фізичною, технічною, тактичною, психічною та інтегральною підготовленістю. Змагання проходили на стадіоні «Металург» та у нижній частині міського парку відпочинку.

Учасники змагань за допомогою спортивної карти і компаса повинні були якнайшвидше подолати дистанцію, відвідавши певну кількість точок, які влаштовані на місцевості — контрольних пунктів. Контрольний пункт (КП) — це кольорова стрічка, яку встановлюють на точному орієнтирі (горб, яма, галявина, інше), що є на карті, і обладнують електронним засобом для відмітки. На старті спортсмени отримали карти з нанесеними на неї КП, кількість яких, а також послідовність їх проходження, визначали судді.

За результатами змагань перемогу здобули:

  • молодша група дівчат (до 12 років): І місце - Пруденко Олена, ІІ місце - Андруник Рита, ІІІ місце - Трет’як Катерина;
  • молодша група хлопців (до 14 років): І місце - Павлюченко Владислав, ІІ місце - Сенибрюхов Микита, ІІІ місце – Мальченко Іван;
  • старша група дівчат (від 14 до 16 років): І місце - Дибка Оля, ІІ місце - Куницька Люда, ІІІ місце - Евтушенко Олена;
  • старша група хлопців (від 14 до 16 років): І місце - Гутченко Максим, ІІ місце - Захаров Кирило, ІІІ місце - Ходаковський Олександр.

Усі призери нагороджені грамотами ЦТТДЮ та солодкими призами від Громадського руху «Вместе».

У відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування взяли участь 30 вихованців гуртків «Спортивна радіопеленгація» Артемівського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва  та міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсії У відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування взяли участь 30 вихованців гуртків «Спортивна радіопеленгація» Артемівського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва  та міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсії У відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування взяли участь 30 вихованців гуртків «Спортивна радіопеленгація» Артемівського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва  та міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсії У відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування взяли участь 30 вихованців гуртків «Спортивна радіопеленгація» Артемівського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва  та міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсії

Останні статті на сайті