Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 268 гостей.

Урядовий портал

Вітаємо ученицю Соледарської школи №13 – призера міжнародного чемпіонату з плавання

Переглядів: 2369
21.04.2015 - 12:35

Учениця Соледарської школи №13, плавчиня Євгенія Григоренко, яка в 2014 році стала майстром спорту України, взяла участь у міжнародному чемпіонаті «Multinations» з плавання в Португалії, де завоювала бронзу.

До цих престижних змагань вона посилено готувалася, в основному, в басейні спорткомплексу «Артемсолі». Ще на чемпіонаті в Харкові, де Євгенія Григоренко завоювала високий титул і була зарахована в юнацьку збірну команду України, на талановиту плавчиню звернули увагу тренери декількох спортивних клубів. Старший тренер однієї з них запропонував їй взяти участь у зборах, які проводилися в Італії. Отримавши добру підготовку на одній з італійських тренувальних баз, Євгенія вирушила на змагання до Португалії в хорошій фізичній формі.

На міжнародному чемпіонаті «Multinations», який відбувся 28-29 березня 2015 в португальському місті Ораіс, взяли участь команди 13 країн: Польщі, Туреччини, Ізраїлю, Чехії, Бразилії, Фінляндії, Австрії, Болгарії та інших. Євгенія Григоренко була в числі 8 спортсменів української юнацької збірної. За два дні змагань вона пропливла 4 дистанції і взяла участь у трьох естафетах. Це був дуже напружений період, коли між етапами змагань (так званими сесіями) залишалося всього лише дві з половиною години - дуже короткий проміжок часу для відновлення сил. Тим не менш, Євгенія Григоренко гідно виступила на цьому чемпіонаті. На дистанції 100 метрів на спині Женя посіла четверте місце. У трьох естафетних запливах у неї був найкращий результат серед всіх членів команди. І на дистанції 100 метрів вільним стилем вона завоювала бронзову медаль. Ставши призеркою міжнародного чемпіонату в Португалії, вона підтвердила звання однієї з найсильніших спортсменок України та Європи.

Зараз наша плавчиня готується до чергового чемпіонату України, де буде розіграна путівка на Олімпійський фестиваль з плавання, який відбудеться в Грузії 27-30 липня цього року. У Євгенії Григоренко є всі шанси потрапити на ці міжнародні змагання і зайняти призові місця.

Пишаємося Євгенією, щиро вітаємо з цим високим досягненням та бажаємо нових перемог у майбутньому!

Останні статті на сайті