Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 141 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Відбулася презентація роботодавця

Переглядів: 3014
23.04.2015 - 05:35

22 квітня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбулася презентація роботодавця, яку організовано на замовлення ДП «РУТЕКС КЕРАМ» ТОВ «РУТЕКС КЕРАМ». Основним видом діяльності підприємства є добування глини та коаліну. Свою діяльність ТОВ «РУТЕКС КЕРАМ» розпочало з 2002 року на території Опитнянської сільської ради Артемівського району.

Відкрила презентацію заступник директора Артемівського міського центру зайнятості Олена Павлова. Привітавши учасників заходу, вона розповіла про партнерські стосунки з підприємством, ознайомила учасників заходу з ситуацію, яка сьогодні склалася на ринку праці. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал надав інформацію про соціальні послуги, які служба зайнятості надає своїм клієнтам, як з числа незайнятого населення, так і роботодавців.

З презентацією вакансій виступив виконавчий директор підприємства Юрій Казмирський. На сьогоднішній день підприємству потрібні водії навантажувача, машиністи бульдозера, механік дільниці та електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування. Оскільки підприємство здійснює свою діяльність на межами м. Артемівська ним організовано підвіз працівників до роботи, заробітна плата виплачується своєчасно, її середній рівень по підприємству перевищує 2000 грн. З метою оперативного пошуку працівників підприємство звернулося до центру зайнятості за допомогою. Шукачі роботи отримали вичерпну інформацію про підприємство, умови праці робітників, систему оплати, та отримали відповіді на свої запитання.                 

В ярмарку взяли участь 15 осіб з числа зареєстрованих безробітних, серед запрошених також був мешканець міста Горлівка, який був вимушений переїхати до м. Артемівська. В результаті співбесіди на вільні робочі місця попередньо відібрано та запрошено на підприємство 4 особи. Після ознайомлення з умовами праці та обов’язками безпосередньо на підприємстві роботодавцем буде вирішено питання щодо працевлаштування остаточно.

Останні статті на сайті