Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 127 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Виставка на колесах

Переглядів: 2050
28.04.2015 - 12:15

«Духовне життя дитини повноцінне лише тоді, коли вона живе у світі гри, казки, музики, фантазії, творчості. Без цього вона - засушена квітка», - писав Василь Сухомлинський. Збагачуючи духовність дитини, педагоги Артемівської школи №9 докладають зусиль, щоб діти мали якомога більше можливостей поринати у цей чарівний світ.

У результаті тісної співпраці з Артемівським Центром технічної творчості дітей та юнацтва і Центром туризму, краєзнавства та екскурсій стало можливим на базі школи організувати 2 виставки робіт вихованців цих Центрів.

Керівники позашкільних навчальних закладів Манана Бенделіані і Валерій Кучер щиро відгукнулись на запрошення адміністрації ЗОШ №9 і надали кращі експонати виставок «У світі театру» та «Бережіть першоцвіти». Протягом тижня учні, вчителі і батьки із захопленням розглядали дитячі роботи, створені у різних техніках виконання. Малюнки, аплікації, вишивки, витинанки, старанно і вміло зроблені руками талановитих дітей, не залишили байдужими наших глядачів і мали найкращі відгуки.

Виставка на колесах продовжить свою роботу, і сьогодні вона відправляється у школи освітнього округу «Простір надії», щоб і далі дарувати радість і красу учням Артемівська.

Колектив школи №9 висловлює подяку колегам і вихованцям позашкільних навчальних закладів і бажає їм творчих злетів і гарних результатів праці.

Керівники позашкільних навчальних закладів надали кращі експонати виставок «У світі театру» та «Бережіть першоцвіти». Протягом тижня учні, вчителі і батьки із захопленням розглядали дитячі роботи, створені у різних техніках виконання.

Останні статті на сайті