Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Всеукраїнська інформаційно-профілактична акція "Відповідальність починається з мене"

Переглядів: 4570
07.05.2015 - 08:09

Здоровий спосіб життя робить наше життя цікавим та щасливим, незважаючи на виникаючі труднощі, без яких наше життя неможливе.

В травні 2015 року на території Артемівської міської ради при підтримці управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради,  Асоціації молоді міста Артемівська та всіх зацікавлених служб стартувала Всеукраїнська інформаційно-профілактична акція "Відповідальність починається з мене". Акція проводиться щороку з метою пропаганди та утвердження здорового способу життя у молодіжному середовищі. Головною метою акції є підвищення усвідомленості та інформування населення міста щодо ведення здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров'я,  формування стійких мотивацій до самостійних занять фізичною культурою і спортом.

Основними завданнями Акції є:

  • виявлення фактів порушень чинного законодавства щодо незаконного продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів;
  • обстеження вулиць   міста на предмет наявності зовнішньої реклами алкогольних напоїв та тютюнових виробів;
  • здійснення інформаційно-просвітницької роботи щодо  відповідального ставлення   до свого здоров’я шляхом розповсюдження листівок, плакатів, буклетів, проведення консультацій;
  • розвиток партнерських відносин інститутів громадянського суспільства з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, приватними структурами, громадськими організаціями, засобами масової інформації.

Пропонуємо всім бажаючим долучитись до вищезазначеної Акції та не залишатись байдужими до власного здоров’я та здоров’я своїх близьких.