Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Відбувся міні-ярмарок вакансій

Переглядів: 2477
30.04.2015 - 10:52

29 квітня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, який організовано на замовлення Артемівської районної державної адміністрації.

Артемівська райдержадміністрація здійснює реалізацію повноважень державної влади на території Артемівського району та має на сьогоднішній день потребу у наступних працівниках: начальник відділу організаційно-кадрової роботи, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі, головний спеціаліст з питань сім’ї, молоді та спорту сектору у справах сім’ї, молоді і спорту, головний спеціаліст з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи, головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі, головний спеціаліст – юрисконсульт відділу юридичного забезпечення діяльності та взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції, головний спеціаліст відділу фінансово-господарського забезпечення, головний спеціаліст загального відділу, головний спеціаліст з питань охорони здоров’я.

Відкрила ярмарок директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко. Привітавши учасників заходу, вона розповіла про партнерські стосунки з установою, ознайомила учасників заходу з ситуацію, яка сьогодні склалася на ринку праці. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал надав інформацію про соціальні послуги, які служба зайнятості надає своїм клієнтам, як з числа незайнятого населення, так і роботодавців.

З презентацією вакансій виступила головний спеціаліст з питань кадрової роботи Артемівської райдержадміністрації Разжималіна Світлана. З метою сприяння у підборі працівників установа звернулась до центру зайнятості. Шукачі роботи отримали вичерпну інформацію про діяльність установи, умови праці робітників, систему оплати, та отримали відповіді на свої запитання.                 

В ярмарку взяли участь 20 осіб з числа зареєстрованих безробітних, в тому числі  6 осіб - з числа вимушено переміщених осіб із місць проведення АТО. В результаті співбесіди на запропоновані робочі місця попередньо відібрано та запрошено 8 осіб. Після ознайомлення з умовами праці та обов’язками безпосередньо на підприємстві, проходження конкурсного відбору та спеціальної перевірки, питання укомплектування вакансій буде вирішено роботодавцем остаточно.

Останні статті на сайті