Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Верховна рада України

Урочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примирення

Переглядів: 2681
09.05.2015 - 06:06

8 травня о 14-00 в міському центрі культури і дозвілля ім. Є. Мартинова відбулися урочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примирення. 

Захід відкрив міський голова Олексій Рева. Він подякував усім ветеранам за їх подвиг, за їх волю, натиск і титанічні зусилля на шляху до Великої Перемоги. У своїй промов він побажав: «Миру, адже «мир» - це не просто слово, це - світле небо над головою, усмішки на обличчях дітей, радість і щастя рідних і близьких. Мир - це коли немає сліз і болю». Присутні на сцені ветерани війни були нагороджені пам'ятними ювілейними медалями. Пам'ять загиблих героїв вшанували хвилиною мовчання. Завершилися збори літературною композицією, в перебігу якого міські вокальні та хореографічні колективи міста висловили свою подяку і вдячність всім ветеранам Другої Світової війни за їх подвиг.

Урочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примиренняУрочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примиренняУрочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примиренняУрочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примиренняУрочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примиренняУрочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примиренняУрочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примиренняУрочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примиренняУрочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примиренняУрочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примиренняУрочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примиренняУрочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примиренняУрочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примиренняУрочисті збори, присвячені Дню пам'яті та примирення