Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Акція «Ветеран живе поруч» в Артемівській школі №2

Переглядів: 2770
12.05.2015 - 08:19

Напередодні Дня Перемоги учні та педагоги Артемівської загальноосвітньої школи №2 в рамках акції «Ветеран живе поруч», оголошеної відділом освіти, привітали ветеранів Другої Світової війни і працівників тилу з Днем Перемоги.

Увагу приділили 14 ветеранам та «дітям» війни, які проживають в Західному мікрорайоні міста Артемівська. З побажаннями міцного здоров'я, гарного настрою, подарунками та концертними номерами відвідали ветеранів війни Кознову Ларису Петрівну, Омельченко Варвару Кузминішну, Кротко Ефросинью Іванівну, Задорожну Лідію Савельївну, Шахову Марію Гнатівну, інваліда війни Пижова Володимира Андрійовича та інших. З радістю зустрічали школярів старі, згадували своє тодішнє життя, розповідали про те, як відновлювалася країна в повоєнні роки. Вони розповідали дітям зі сльозами на очах про жахіття війни, які їм довелося пережити, і побажали дітям ніколи не втратити розуміння того, що означає цей день для тих, хто пережив війну, бути сильними і гідними їх.

Незважаючи на лихоліття, ветерани і «діти» війни пронесли в серці віру у майбутнє, любов до ближнього, до своєї країни, готовність жертвувати собою заради інших. Учні ще раз відчули відповідальність перед пам'яттю ветеранів війни. Пам'ятати про війну, про героїзм і мужність людей, боротися за мир — обов'язок всіх, хто живе на землі. Дана акція - символ світлої пам'яті і починання добрих та гідних справ.