Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 96 гостей.

Учнівська конференція у межах акції «Вахта пам’яті»

Переглядів: 2345
12.05.2015 - 08:20

Згідно з планом заходів до 70-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-річчю завершення Другої світової війни, затвердженим наказом відділу освіти, на базі Артемівської школи №7 відбулася учнівська конференція з патріотичного виховання у межах акції «Вахта пам’яті».

У конференції взяли участь пошукові загони загальноосвітніх шкіл міст Артемівська, Соледара та Часів Яру. Підсумки своєї роботи учні представили у вигляді стінних газет, плакатів, «Книг Пам’яті» та інших зібраних матеріалах.

На заході були присутні ветерани, діти війни. Своїми спогадами про те, як зустрічали День Перемоги в Артемівську в 1945 році, поділилася Фоменко Валентина Андріївна, дитина війни, мешканка мікрорайону ЗОШ №7. Учні привітали гостей своїми музичними номерами, театралізованими композиціями, подарували їм букети квітів.

 

Згідно з планом заходів до 70-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-річчю завершення Другої світової війни, на базі Артемівської школи №7 відбулася учнівська конференція з патріотичного виховання у межах акції «Вахта пам’яті».Згідно з планом заходів до 70-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-річчю завершення Другої світової війни, на базі Артемівської школи №7 відбулася учнівська конференція з патріотичного виховання у межах акції «Вахта пам’яті».Згідно з планом заходів до 70-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-річчю завершення Другої світової війни, на базі Артемівської школи №7 відбулася учнівська конференція з патріотичного виховання у межах акції «Вахта пам’яті».