Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Презентація проекту «Бібліотечну книгу – дошкільнятам»

Переглядів: 2488
21.05.2015 - 10:44

20 травня 2015 року у міській бібліотеці для дітей відбулася презентація проекту «Бібліотечну книгу – дошкільнятам», заявленого на конкурс міні-проектів Артемівської міської ради.

У ході реалізації проекту в бібліотеку були придбані дитячі столи та стільці. Це дозволило створити комфортні умови читати, малювати, грати в настільні ігри, весело проводити час маленьким читачам.

Гостями бібліотеки в цей день були читачі бібліотеки, викладачі, батьки, бабусі та дідусі.

Начальник відділу культури міської ради Максименко М.С. поздоровила присутніх у залі з цією радісною подією, побажала успіхів та подальших перемог.

Театралізоване привітання підготували вихователі та дошкільнята дитячого садка № 58. Вони здійснили «Незвичайну екскурсію до бібліотеки», до якої завітали казкові герої – Маша та Ведмідь, Червона шапочка та Вовк, Мальвіна та Буратіно, троє поросят, жар-птиця, півник і курчатко. Протягом заходу діти читали вірші, співали веселі пісні та танцювали.

Наприкінці свята Лахнова Р.І., заступник директора по роботі з дітьми, керівник ініціативної групи проекту, запросила маленьких читачів відвідувати бібліотеку разом з батьками, щоб за новими дитячими меблями почитати цікаві, яскраві книжки та журнали.

20 травня 2015 року у міській бібліотеці для дітей відбулася презентація проекту «Бібліотечну книгу – дошкільнятам», заявленого на конкурс міні-проектів Артемівської міської ради. 20 травня 2015 року у міській бібліотеці для дітей відбулася презентація проекту «Бібліотечну книгу – дошкільнятам», заявленого на конкурс міні-проектів Артемівської міської ради. 20 травня 2015 року у міській бібліотеці для дітей відбулася презентація проекту «Бібліотечну книгу – дошкільнятам», заявленого на конкурс міні-проектів Артемівської міської ради.

Останні статті на сайті