Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 251 гість.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Роман Насіров зустрівся з представниками Європейської Бізнес Асоціації

Переглядів: 2567
22.05.2015 - 05:31

Актуальні питання реформування податкової системи та Державної фіскальної служби обговорили Голова ДФС Роман Насіров та представники Європейської Бізнес Асоціації під час робочої зустрічі, яка відбулася 15 травня 2015 року. 

 «Проведення податкової реформи – це великий та кропіткий процес, до якого не можна підходити без здійснення ґрунтовного аналізу. Одне не відпрацьоване рішення, навіть хороше, у майбутньому може бути великою проблемою. На мою думку, податкова система має бути зрозумілою, простою, легкою для виконання та адміністрування. Для усіх мають бути рівні умови», – наголосив Роман Насіров.

За його словами, досягнення балансу між інтересами бізнесу та держави сприятиме ефективній роботі бізнесу, і держава отримуватиме необхідні кошти для розвитку економіки та наповнення бюджету.

Планується, що розробка податкової реформи має завершитися до вересня поточного року. Водночас має бути проведена реформа і безпосередньо структури ДФС в цілому.

«Державна фіскальна служба має стати сервісною службою яка допомагає платникам платити податки та ефективно їх адмініструє. Звісно, не можливо буде змінити все миттєво. При новій податковій системі наступний рік має пройти в оптимізації процесів та налагодженні дійсно ефективної роботи з платниками податків», – зазначив Роман Насіров.

Серед першочергових завдань на найближчий час керівник служби  визначив боротьбу з корупцією в органах ДФС. На його думку, цьому значно сприятимуть внутрішні кадрові зміни.

Крім того, здійснюватиметься автоматизація процесів, за рахунок чого буде проведено оптимізацію кадрів, змінено підходи в адмініструванні податків тощо. 

Останні статті на сайті