Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Презедент України

Нагальні питання розглянуто на колегії відділу освіти Артемівської міської ради

Переглядів: 2854
28.05.2015 - 13:57

Відповідно до плану роботи відділу освіти відбулось підсумкове засідання колегії під головуванням начальника відділу освіти Марини Рубцової.

На порядок денний винесено питання про підсумки атестації керівних кадрів та педагогічних працівників у 2014-2015 навчальному році, про що інформувала заступник начальника Оксана Карпець. За підсумками атестаційного періоду відділом освіти був підготовлений аналітичний та цифровий звіти на підставі підсумкових документів, наданих навчальними закладами. Керівникам наголошено на тому, що з кожним роком зростає організаційний рівень атестаційної роботи. Завідувач міського методичного кабінету Ніла Лисюк надала коментарі щодо роботи експертної групи при атестаційній комісії відділу освіти, зробила зауваження щодо заповнення акмеокарт. Робота атестаційної комісії відділу освіти (ІІ рівня) у 2014-2015 навчальному році визнана на належному рівні.

Головний спеціаліст відділу Анна Орел озвучила підсумки аналізу виконання законодавства в частині завершення 2014-2015 навчального року. В ході перевірки ЗОШ №№ 1,9,17, школи-інтернату №1 вивчались питання рівня виконання чинного законодавства щодо організованого завершення навчального року, забезпечення умов для оптимального виконання навчальних програм, підготовки випускників 4, 9 та 11 класів до ДПА, результати ЗНО та управлінського контролю за цими напрямами діяльності. в школах №1,9,17, школі-інтернаті №1, які були У перевірених закладах адміністрацією здійснюється належний контроль означених питань.

На порядок денний винесено питання «Результативність роботи з обдарованими учнями, підсумки їх участі у предметних олімпіадах, конкурсах, змаганнях у 2014-2015 навчальному році». Враховуючи складні умови проведення олімпіад цього року, учні підтвердили і показали високі результати на обласному і Всеукраїнському етапі олімпіад (Даниил Колесов, диплом І ст., інформаційні технології; Євген Ярушников, диплом ІІІ ст., хімія; Владислав Трощенко, диплом ІІІ ст., хімія), Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН (Комов Микита, диплом ІІІ ст., всеукраїнський рівень), Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської молоді імені Т. Шевченка (учні ЗОШ №10, 15 - дипломи І ступеня, ЗОШ №5 - диплом ІІ ступеня, ЗОШ №18 - диплом ІІІ ступеня, обласний етап). Як висновок, роботу з обдарованими дітьми протягом цього навчального року проведено на достатньому рівні.

Наостанок колегія розглянула питання про затвердження кандидатури Даниила Колесова, учня 11 класу Соледарської школи №13 на участь у міському конкурсі «Людина року» в номінації «Надія року».

За підсумками роботи колегії прийняті відповідні рішення з кожного питання, які взяті на контроль для забезпечення їх виконання.

Нагальні питання розглянуто на колегії відділу освіти Артемівської міської радиНагальні питання розглянуто на колегії відділу освіти Артемівської міської радиНагальні питання розглянуто на колегії відділу освіти Артемівської міської ради