Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

ExportUA

Цікава екскурсія вихованців пришкільного табору школи №24

Переглядів: 2899
09.06.2015 - 08:42

У наш час значно посилився інтерес до першовитоків і джерел своєї історії, до вивчення історії рідного краю, його звичаїв, традицій і обрядів. Бо, як відомо, любов до рідної землі, до Батьківщини – одне з найсвятіших почуттів, які кожна людина проносить крізь усе своє життя. Витоки патріотизму починаються там, де людина вперше усвідомила себе особистістю, де відчула красу і безмежжя рідної природи, тому краєзнавство – це і наука, і мистецтво донесення до широкого загалу особливостей історичного процесу. 

8 червня вихованці пришкільного табору ЗОШ №24 «Зоряний» відвідали Артемівський краєзнавчий музей. Екскурсія була проведена за планом з метою формування в учнів цивільно-патріотичних якостей, розширення кругозору та виховання пізнавальних інтересів і здібностей.

Дітям провели дуже цікаву та пізнавальну екскурсію по залах музею з різними експозиціями, які допомагали зрозуміти і побачити той побут, в якому жили наші предки, як вони працювали і як, завдяки їх праці, розвивалося наше місто. Учні із задоволенням слухали, з цікавістю розглядали стародавні речі, що використовувалися в побуті. Діти також побачили зал «Бойової слави», де представлені фотопортрети ветеранів війни, списки нагороджених орденами і медалями. У вітринах – нагороди та нагородні посвідчення, листи подяки, фронтове листування, особисті речі учасників війни, макети зброї.

У дітей від побачених експонатів залишилося багато вражень.

Цікава екскурсія вихованців пришкільного табору школи №24Цікава екскурсія вихованців пришкільного табору школи №24Цікава екскурсія вихованців пришкільного табору школи №24