Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Майстер-класи для дітей

Переглядів: 2227
10.06.2015 - 14:02

Ліплення з глини є чудовим способом провести час не тільки цікаво, а й з істотною користю. 10 червня 2015 року дев’ятнадцять першокласників з ЗОШ №24 прийшли на майстер-клас в Артемівський міський народний Дім, де вони ознайомилися з мистецтвом ліплення, ознайомилися з формою та будовою квітів та власноруч виліпили троянди і лілеї. 

Кожна дитина взяла на згадку свою роботу, яку вдома ще можна яскраво розфарбувати. Ліплення допомагає виховати цікавість до образотворчої діяльності. Дитина ставить перед собою певну мету і доводить почату справу до кінця, а це сприяє розвитку організованості, цілеспрямованості і наполегливості, дисциплінує її.

17 дівчаток та хлопчиків 2 – 4 класів відвідали Виставкову кімнату народної творчості «Оберіг». Дивовижні експонати захопили кожного. Дітям було дуже цікаво, тому вони записали в «Книзі відгуків» свої враження та висловили подяку. Потім всі разом зробили «сорочечки з орнаментом» в техніці орігамі. Діти фантазували та створювали неповторні «вишиванки».

Такий майстер-клас сприяє не тільки захопленню творчістю, але й патріотичному вихованню.

Екскурсійні огляди та майстер-класи проводилися безкоштовно.

Всі бажаючи можуть стати учасниками різноманітних цікавих майстер-класів, що проводяться в Артемівському міському народному Домі.

Майстер-класи для дітейМайстер-класи для дітейМайстер-класи для дітей