Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Малі олімпійські ігри у пришкільному таборі школи №12

Переглядів: 2353
11.06.2015 - 13:36

Цього дня у пришкільному таборі Артемівської школи №12 «Веселка» чекали і діти, і вихователі. Малі олімпійські ігри на справжньому стадіоні! Підкріпившись у їдальні, всі три загони вишикувалися для походу. Подолавши вузенькі стежки, високий залізничний міст та сходинки в міському парку, малеча дісталася до місця призначення, де на них вже чекали господарі стадіону.

Дітлахи мали змогу побувати на найбільшому стадіоні міста «Металург». Тут облаштована ігрова зала для занять волейболом та баскетболом, бігові доріжки, манеж для занять легкою атлетикою, тенісом, тренажерна зала та трибуни для глядачів.

Найцікавішим моментом екскурсії були малі олімпійські ігри, в яких взяли участь не тільки діти, а й їх дорослі наставники. Як же весело було бігти наввипередки із власним вихователем! Дорослим прийшлося дуже постаратися, щоб обійти своїх малих суперників у естафеті з м`ячами. Майже ніхто не залишився на трибунах вболівальників, бо неможливо було залишитися байдужими до веселих цікавих змагань.

Задоволені діти покидали стадіон з твердим наміром повернутися знову! 

Малі олімпійські ігри у пришкільному таборі школи №12Малі олімпійські ігри у пришкільному таборі школи №12Малі олімпійські ігри у пришкільному таборі школи №12Малі олімпійські ігри у пришкільному таборі школи №12