Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

ExportUA

Ще один день у таборі «Зоряний» Артемівської школи №24

Переглядів: 2846
15.06.2015 - 13:55

Під час літнього відпочинку діти повинні активно займатися фізичною культурою та спортом. Адже це – запорука міцного здоров’я.

Вихованці пришкільного табору «Зоряний» (ЗОШ №24) відвідали Артемівський спорткомплекс «Металург», де для них була проведена цікава екскурсія. Усі діти взяли активну участь у спортивних конкурсах та естафетах. Учні мали змогу позмагатися у спритності, швидкості, виявити дружню підтримку та веселий дух змагання. Дівчатка та хлопчики отримали велике задоволення від рухливих ігор та спілкування з друзями.

Також у цей день вихователі першого і третього загону Валентина Лисицина та Олена Суліменко для своїх дітей провели захід, присвячений 216-й річниці з дня народження Олександра Сергійовича Пушкіна «Подорож сторінками казок Пушкіна». Діти переглянули презентацію про життя і творчість видатного письменника, згадали його вірші та казки.

Ще один день у таборі «Зоряний» Артемівської школи №24Ще один день у таборі «Зоряний» Артемівської школи №24Ще один день у таборі «Зоряний» Артемівської школи №24Ще один день у таборі «Зоряний» Артемівської школи №24