Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 94 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Заходи до Дня Конституції в літньому таборі «Веселка» школи №5

Переглядів: 1922
19.06.2015 - 05:43

Протягом тижня вихованці літнього оздоровчого табору з денним перебуванням «Веселка», що працює на території Артемівської школи №5 з профільним навчанням відвідали заходи, присвячені 19-ій річниці Конституції України.

Старший вихователь Ірина Маркіна організувала для дітей прес-хвилинку, протягом якої розповіла про процес прийняття основного закону країни - Конституції України. Діти ознайомилися із важливими фактами історії державотворення нашої країни, після чого дівчата та хлопці намагалися перенести в малюнок ту інформацію, яку дізналися від вихователів. А саме, дітям було запропоновано зобразити свої права крейдою на асфальті.

Табір продовжує сприяти всебічному розвитку своїх вихованців як фізичному, так і інтелектуальному. Тож, попереду їх чекає ще більше веселих розваг! 

 

Заходи до Дня Конституції в літньому таборі «Веселка» школи №5Заходи до Дня Конституції в літньому таборі «Веселка» школи №5Заходи до Дня Конституції в літньому таборі «Веселка» школи №5Заходи до Дня Конституції в літньому таборі «Веселка» школи №5