Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Міні-ярмарок вакансій, який організовано для внутрішньо переміщених осіб з вищою освітою

Переглядів: 2554
19.06.2015 - 06:06

17 червня 2015 року в  Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, який організовано для внутрішньо переміщених осіб з вищою освітою. 

Відкриваючи  ярмарок  заступник директора Артемівського міського центру зайнятості Олена Павлова ознайомила учасників заходу з ситуацію, яка сьогодні склалася на  ринку праці, розповіла про соціальні послуги,  які можуть отримати роботодавці і незайняті громадяни, в тому числі – ті категорії, які сьогодні потребують особливої уваги  -  внутрішньо переміщені особи.  

Сьогодні в Артемівському міському центрі зайнятості перебувають на обліку понад 180 таких осіб. Робота фахівців  центру  націлена саме на повноту та ефективність надання соціальних послуг таким категоріям клієнтів та  забезпечення їх найскорішої зайнятості.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал  надав інформацію про партнерські стосунки з роботодавцями, соціальними партнерами та ефективну взаємодію.

В роботі міні-ярмарку взяли участь роботодавці, які мають актуальні вакансії, в тому числі для осіб з вищою освітою:

Управління праці та соціального захисту населення Артемівської райдержадміністрації (начальник відділу   кадрово-правової роботи та діловодства  – Великоіваненко Людмила Олексіївна); Артемівська філія ПрАТ «Страхова компанія «АСКО-ДОНБАС ПІВНІЧНИЙ» (начальники відділів страхування населення  та страхування підприємств Заїко Ірина Миколаївна, Удовиченко Людмила Миколаївна); Комунальне підприємство «БАХМУТ-ВОДА» (начальник відділу кадрів Наталя Мамчур).

Актуальні вакансії  податкових фахівців Горлівської ОДПІ Міндоходів в Донецькій області, яка зареєстрована  та провадить діяльність в м. Артемівську, на міні-ярмарку   представляла старший інспектор відділу персоналу  Яковлева Анастасія. 

З   27 осіб, які взяли участь у міні-ярмарку,  12 безробітних  мали статус вимушено переміщених осіб.  В результаті заходу 4-х осіб запрошено на підприємство КП «Бахмут-вода» з  направленням на працевлаштування для остаточного вирішення питання. Роботодавці – учасники заходу, які представляли  державні установи мали змогу здійснити попередній відбір  претендентів  для подальшої участі у конкурсі та  сформувати кадровий резерв для майбутнього працевлаштування.