Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 142 гостя.

Верховна рада України

Заходи до 19-ої річниці Конституції України у «Казковій країні» школи №10

Переглядів: 2313
24.06.2015 - 12:59

У пришкільному таборі «Казкова країна» школи №10 завжди весело та цікаво. Проте, основною метою всіх заходів у таборі є виховання та розвиток дитини під час літніх канікул. Бібліотечний захід «Конституція – наш спільний крок у майбутнє», метою якого є виховання справжніх громадян Украйни, не став винятком.

Шкільний бібліотекар Олена Галас разом з бібліотекарем філіалу №8 дитячої бібліотеки Тамарою Шведюк у читальній залі бібліотеки організували літературну вікторину «Права літературних героїв», клоуз-тест, ігри «Спіймай правило» та  «Четвертий зайвий». Відповідаючи на запитання, школярі показали гарні знання правових основ держави та ерудицію. У грі «Розумна бочка» дітям було цікаво знаходити невідомі слова та відшукувати їх значення у тлумачному словнику.

До Дня Конституції в бібліотеці діють виставки «Моя Україна – незалежна держава», виставка-перегляд «Символ свободи і незалежності», які презентували читачам літературу про історію Конституції України. Виставки дають зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції.

Завершуючи цей захід, діти малювали казкових героїв, чиї права було порушено в казці, та робили висновки про важливість дотримання Конституції та інших правових законів.

Заходи до 19-ої річниці Конституції України у «Казковій країні» школи №10Заходи до 19-ої річниці Конституції України у «Казковій країні» школи №10Заходи до 19-ої річниці Конституції України у «Казковій країні» школи №10

Останні статті на сайті