Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 180 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Податковою міліцією Донецької області припинено діяльність «конвертаційного» центру із обігом 230 млн. грн.

Переглядів: 2592
09.07.2015 - 11:10

Співробітниками податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області сумісно з Головним відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління СБУ в Донецькій області припинено діяльність «конвертаційного центру», який за період діяльності у 2014-2015 рр. надав послуги підприємствам реального сектору економіки, переважно зернотрейдерам Донецької, Харківської, Миколаївської, Запорізької областей, із посібництва в ухиленні від сплати податків на загальну суму понад 50 млн. грн.

До складу виявленої злочинної групи входило 3 активних співучасника, якими до протиправної діяльності залучено 7 підставних осіб, на ім’я яких зареєстровано 16 суб’єктів господарської діяльності з ознаками «фіктивності».

Загальний обсяг проконвертованих грошових коштів за 2014-2015 роки склав 230 млн. грн.

Проведено санкціоновані обшуки за адресами розташування  офісних приміщень, проживання учасників злочинної групи. Під час обшуків вилучено печатки СГД, велика кількість банківських карток, за допомогою яких безготівкові грошові кошти конвертувались у готівкові та докази, які свідчать про протиправну діяльність.

На теперішній час слідство триває.