Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 120 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Ігрова програми для дітей, присвяченій 50-річчу Всесвітнього дня авіації та космонавтики «На крилах надії»

Переглядів: 9878
14.04.2011 - 10:31

Людина з давніх часів намагалася піднятися в небо і пізнати його таємниці: робила різноманітні крила, винаходила повітряні кулі, дирижаблі, літаки.

Та коли людина вперше на космічному кораблі вийшла у відкритий космос, то зрозуміла, що Всесвіт нескінченний і пізнати його до кінця неможливо, але все ж таки крок за кроком людина відкриває для себе маленькі таємниці великих планет та зірок  далекого космосу.

12 квітня, у Всесвітній день авіації та космонавтики учні ЗОШ №24 були запрошені  в Артемівський міський народний Дім на пізнавально-ігрову програму, присвячену 50-ій річниці першого виходу людини у відкритий космос. Цікаві питання та загадки про космічні тіла, апарати  приготувала для  дітлахів ведуча свята. На всі питання діти відповіли правильно, також згадали казкових героїв, які здійснювали польоти на різноманітних казкових літальних апаратах. Звичайно, згадали про Бабу Ягу з її ступою, і допомогли головним героям -  Бабі Язі з Кікіморою,-  у вирішенні їх суперечки: на чому краще за все літати. Поділившись на дві команди, діти «літали» на учбових мітлах, повторили подвиг Барона Мюнхгаузена – політ на ядрі, «запускали» штучні супутники Землі, виготовляли та проводили запуск паперових літаків та створювали нові цікаві проекти космічних ракет.

Окрім ігрової програми для дітей, була підготовлена виставка малюнків учасників зразкової дитячої студії образотворчого мистецтва «Колір» - «Космос очима дітей».

Для дітей тема космосу виявилася вельми цікавою, тому захід пройшов весело, хлопчики і дівчатка -  учні початкових класів - брали активну участь як у вікторинах, так і в рухливих конкурсах, а також відкрили для себе багато корисного та цікавого.

50-річчя Всесвітнього дня авіації та космонавтики  «На крилах надії». ОШ №24 50-річчя Всесвітнього дня авіації та космонавтики  «На крилах надії». ОШ №24 50-річчя Всесвітнього дня авіації та космонавтики  «На крилах надії». ОШ №24

Останні статті на сайті