Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Відбувся міні-ярмарок вакансій

Переглядів: 3263
30.07.2015 - 08:10

29 липня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.

Захід організовано на замовлення роботодавців, а саме Артемівської районної державної адміністрації, Управління агропромислового розвитку Артемівської райдержадміністрації та Відділу держземагенства в Артемівському районі Донецької області. Артемівська райдержадміністрація здійснює реалізацію повноважень державної влади на території Артемівського району та має на сьогоднішній день найчисельнішу кількість вакантних робочих місць, сьогодні установі потрібні: начальник відділу організаційно-кадрової роботи, головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі, головний спеціаліст з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи, головний спеціаліст з питань реформування житлово-комунального господарства відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації, головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації. В Управлінні агропромислового розвитку Артемівської райдержадміністрації вакантними є посади: начальника відділу соціально-економічного розвитку та кадрової роботи, начальника відділу організації виробництва та маркетингу продукції рослинництва та тваринництва, а  також головного спеціаліста відділу розвитку галузі тваринництва. У Відділ держземагенства в Артемівському районі Донецької області терміново потрібен головний спеціаліст-бухгалтер.

Міні-ярмарок вакансій проведено в комплексі інформаційно-консультаційного заходу за принципом «Під одним дахом», який вже встиг стати доброю щотижневою традицією в Артемівському міському центрі зайнятості.

Відкрила ярмарок заступник директора Артемівського міського центру зайнятості Олена Павлова. Привітавши учасників заходу, вона розповіла про партнерські стосунки з запрошеними роботодавцями, ознайомила учасників заходу з ситуацію, яка сьогодні склалася на ринку праці. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал надав інформацію про соціальні послуги, які служба зайнятості надає своїм клієнтам, він також розповів про новації в законодавстві про зайнятість населення та переваги, які їм властиві.

Протягом заходу представники роботодавців надавали шукачам роботи вичерпну інформацію про вакансії, умови праці та вимоги до кандидатів. Загалом в міні-ярмарку взяли участь 17 осіб з числа зареєстрованих безробітних, в тому числі 4 особи - з числа вимушено переміщених осіб із місць проведення АТО. В результаті співбесіди на запропоновані вакантні робочі місця попередньо відібрано та запрошено 6 осіб. Після ознайомлення з умовами праці та обов’язками безпосередньо на підприємстві, проходження конкурсного відбору та спеціальної перевірки, питання укомплектування вакансій буде вирішено роботодавцем остаточно.

29 липня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій29 липня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій29 липня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій29 липня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій