Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 157 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Конкурс щодо закупівлі квартир

Переглядів: 2510
12.08.2015 - 12:30

Шановні мешканці м. Артемівська!

Доводимо до Вашого відома, що Міністерством оборони України оголошено про проведення конкурсу щодо закупівлі квартир на вторинному ринку для забезпечення житлом військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей у місті Артемівську.

Закупівля (придбання) житла здійснюється відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.02.2011 № 147, та за рахунок бюджетних коштів, що передбачені в державному бюджеті для фінансування Збройних Сил України в 2015 році. Закупівля квартир на вторинному ринку здійснюється при умові наявності оформлених у відповідності до чинного законодавства документів про право власності.

Детальна інформація стосовно проведення конкурсу розміщена та оприлюднена на офіційному веб-сайті Міністерства оборони України (www.mil.gov.ua, розділ Державні закупівлі» підрозділ «Конкурсна комісія з відбору пропозицій щодо закупівлі квартир»).

Бажаючих, прийняти участь у конкурсі щодо закупівлі квартир на вторинному ринку для забезпечення житлом військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей у місті Артемівську, просимо надавати свої пропозиції до відділу обліку та розподілу житла Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (м. Артемівськ, вул. Артема, 44, каб. 500, 501, тел.. 44-58-03, 44-04-41).

Останні статті на сайті