Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

04.07.2011

Переглядів: 846

УПРАВЛІННЯ МУНІЦИПАЛЬНОГО  РОЗВИТКУ АРТЕМІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
оголошує   повторний продаж на аукціоні     групи інвентарних об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська,  що знаходяться на балансі Міського центру культури та дозвілля:

нежилої окремо розташованої будівлі філії МЦКтаД загальною площею 2712,7 кв.м., кабеля телефонної лінії довжиною 160 п.м., інженерних мереж водопроводу довжиною 51 п.м., інженерних мереж каналізації довжиною 116,5 п.м. за адресою: м. Артемівськ, вул.Артема,3.

Початкова вартість продажу з урахуванням ПДВ – 830124,00 грн.

Сума застави – 83013 грн. (10% від початкової вартості об’єкта з урахуванням ПДВ).

 

Визначити:

1.Умови відчуження для вищезазначеної групи об’єктів:

- продаж групи інвентарних об’єктів  юридичним та фізичним особам здійснюється за грошові кошти;

- подальше цільове використання групи інвентарних об’єктів визначає покупець із дотриманням вимог безпеки, санітарно-екологічних та протипожежних норм;

- приведення групи інвентарних об’єктів та прилеглої до них території у належний санітарно-технічний стан (провести реконструкцію групи інвентарних об’єктів) у дворічний термін з моменту їх придбання за узгодженням з відділом архітектури та містобудування Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради;

- забезпечення цілодобового доступу власника об’єкта цівільного захисту (ВАТ “Побєда труда”) до протирадіаційного укриття, розташованого в підвальному приміщенні; 

- оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку, згідно чинного законодавства;

- здійснення державної реєстрації об'єкта у комунальному підприємстві «Артемівське бюро технічної інвентаризації;

2. Що, покупець, який відмовився від підписання протоколу чи договору купівлі-продажу групи інвентарних об’єктів, відшкодовує всі витрати, пов'язані з відчуженням групи інвентарних об’єктів, а також сплачує неустойку в розмірі 20% ціни, за яку придбана  група інвентарних об’єктів;

3. Що, зміна  власника групи інвентарних об’єктів  протягом терміну дії зобов’язань за договором купівлі-продажу можлива при умові взяття новим власником на себе всіх обов’язків, які були встановлені договором купівлі-продажу для попереднього власника, обов’язковим попереднім узгодженням з органом приватизації - Управлінням муніципального розвитку Артемівської міської ради.

 

Дата, час і місце проведення аукціону будуть повідомлені додатково кожному учаснику.

Плата за реєстрацію заяви в сумі 17,00 грн. вноситься на розрахунковий рахунок 31515905700015 відділення Державного казначейства м. Артемівська та Артемівського району, банк Управління Державного казначейства Донецької області,  МФО 834016, код ЗКПО 34686516, призначення платежу: для місцевого бюджету м. Артемівська, код платежу 31030000 - реєстраційний внесок за подання заяви про відчуження.

Сума застави вноситься на розрахунковий рахунок Управління муніципального розвитку  Артемівської міської ради 37321045002634 в Управлінні Державного казначейства Донецької області, м. Донецьк , МФО 834016, код ЗКПО 03364731.

Служба з організації та проведення аукціону – Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради: м. Артемівськ, вул. Артема, 44, кімн. 520, тел.  440439.

Ознайомлення з об'єктом відчуження проводиться в робочі дні за участю балансоутримувача (тел.445209).

 

Чекаємо Вас і бажаємо успіху!