Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

ExportUA

Програма будівництва, ремонту та реконструкції зупииочних пунктів громадського транспорту на території м. Артемівська на 2016 - 2020 роки

Переглядів: 1341

Рішення Артемівської міської ради від 23.03.2016 № 6/82-1434

Мета та основні завдання Програми:

Метою Програми є реалізація технічних заходів, спрямованих на приведення зупииочних пунктів громадського транспорту у м. Артемівську відповідно до вимог Правил розміщення та обладнання зупинок міського електро- та автомобільного транспорту. Завданням Програми є забезпечення безпечного та комфортного перебування пасажирів під час очікування громадського транспорту, Порядку проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою населених пунктів, затвердженого Наказом Державного комітету України з питань житлово - комунального господарства від 23.09.2003 №154, із внесеними до нього змінами.

Строки виконання: 2016-2020 роки

Очікувані результати:

Реалізація Програми спрямована на покращення технічного стану зупииочних пунктів громадського транспорту та покращення зовнішнього архітектурного вигляду міста Артемівська. Реалізація заходів підвищить безпеку пасажирів на зупииочних пунктах при очікуванні громадського транспорту та забезпечить притулок пасажирів від несприятливих погодних умов і кліматичних чинників (опадів, сонячної радіації, і тлі.).