Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 113 гостей.

Суб’єктами господарювання Донеччини сплачено понад 1,5 мільярда гривень єдиного внеску

Переглядів: 623

З початку року органи фіскальної служби Донецької області забезпечили надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на суму 1542,1 млн. гривень.

При цьому лише у квітні поточного року суб’єкти господарювання Донеччини спрямували на рахунки Держказначейства більш ніж 386 млн. грн. єдиного внеску. Лідируючі позиції у сплаті єдиного внеску продовжують займати юридичні особи – перераховано майже 363 млн. грн., або 94% від загальної суми надходжень. Натомість, фізичні особи спрямували до бюджету понад 23 млн. грн., або 6 % від загальної суми надходжень.

Нагадуємо, що єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.