Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

До “ДНР” на продаж везли георгіївські стрічки (доповнено)

Переглядів: 1733

На КПВВ «Зайцеве» дві жінки намагалися провезти на неконтрольовану територію майже півтисячі георгіївських стрічок та 750 російських прапорців.

«Смугастий» пакунок виявили прикордонники Краматорського загону разом з фіскальною службою.

Під час перевірки автомобіля «Хюндай», який прямував до неконтрольованої території у двох пасажирок в сумках було виявлено близько півтисячі георгіївських стрічок обмотаних у російські прапорці. Власницями виявились жительки Луганської та Харківської областей, розповів помічник начальника Краматорського загону Олександр Шапошник.

Жінок разом зі стрічками передали співробітнику СБУ.

Як розповіли в СБУ,  крім прапорців і стрічок у жінок були папірці з таким текстом: «Уважаемые господа и дамы. Я не слышу и не попрошайничаю! Продаю для того, чтобы выжить. Предлагаю вам: Российский флаг – 100 руб.» та «Уважаемые водители! Я человек не слышаший! Предлагаю вам сувенир – Наша Россия – да здравствует Российский флаг! Цена – всего 100 руб.» За поясненням водія,  попутниць він підібрав на залізничному вокзалі Харкова. Жінки запропонували  600 грн. за проїзд до Алчевська. Про наявність у попутниць  російської символіки йому було невідомо. Жінки розповіли, що символіку вони придбали у Москві на станції метро «Севостопольская» з метою продажу в потягах.

Жінки прибули до Харкова з Калінінграда та  намагались потрапити в Алчевськ до родичів однієї з них, щоб організувати продаж символіки.