Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Майже 90 матеріалів за фактами легалізації доходів передано до правоохоронних органів фіскальною службою Донеччини у 2016 році

Переглядів: 597

З початку 2016 року за результатами дослідження діяльності суб`єктів господарювання Донеччини управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДФС у Донецькій області, підготовлено та передано до правоохоронних органів для прийняття рішення згідно з Кримінальним кодексом України (ККУ) 89 матеріалів.
В результаті розгляду матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень, що були направлені до правоохоронних органів, 25 матеріалів приєднано до кримінальних проваджень та 30  кримінальних проваджень на суму 717 млн гривень обліковано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань (ЄРДР). Крім того, серед облікованих кримінальних проваджень 2 внесено до ЄДРД за ст. 209 Кримінального кодексу України «легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом» на суму 0,9 млн гривень.
Із загальної кількості матеріалів, підготовлених управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, 52 матеріали, або майже 60% від загальної кількості підготовлених матеріалів, складено щодо легалізації доходів у сфері державних закупівель. За ними в  ЄРДР обліковано 11 кримінальних проваджень на суму збитків 60,4 млн гривень.
Головним управлінням ДФС у Донецькій області  з метою недопущення використання коштів з бюджету поза правовим полем продовжують вживатися заходи щодо виявлення, аналізу та організації проведення перевірок осіб, які здійснюють фінансові операції, що можуть бути пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом.