Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Презедент України

Податковою міліцією Донеччини вилучено на мільйон гривень цигарок, які везли з окупованої території в потязі з вугіллям

Переглядів: 864

Сьогодні співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Донецькій області спільно з працівниками Служби безпеки України та Прокуратури Донецької області в рамках операції «Акциз-2017» було встановлено, що на території області у вантажному потязі з вугіллям, який прямував зі станції Ясинувата, що знаходиться на тимчасово непідконтрольній українській владі території, до станції Костянтинівка, здійснюється незаконне транспортування фальсифікованих цигарок.
Незаконно ввезені фальсифіковані тютюнові вироби було вилучено під час їх розвантаження з потягу біля станції Фенольна, що знаходиться в                     смт. Новгородське Донецької області, для подальшого переміщення автотранспортом з метою реалізації на території України.
 Всього працівниками податкової міліції Донецької області з незаконного обігу вилучено 46 тис. пачок тютюнових виробів під торговими марками: «Мальборо», «Наша марка», «Арсенал», «Донской табак», «Асмолоф», «Армада», «Беверли», «Прилуки», «Маршал», «Ростов», як з марками акцизного податку України, так і взагалі без марок, на загальну суму                         1 млн гривень.   
Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів «Акциз-2017»  щодо протидії незаконному виготовленню та обігу підакцизних товарів, збільшенню надходжень акцизного податку.