Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Перші результати 2017 року: бізнес Донеччини спрямував до зведеного бюджету країни понад мільярд гривень

Переглядів: 597

За перший місяць 2017 року платники податків Донецької області до зведеного бюджету країни перерахували 1 мільярд 62 мільйона гривень, що на 36% або на 388 мільйонів гривень більше ніж у січні минулого року.
Основну часту, а саме 59% від загального збору зведеного бюджету, займають надходження до місцевих бюджетів Донеччини. Зокрема, кошти які будуть спрямовані на вирішення проблем та розвиток регіону склали 627 млн гривень. У порівнянні з аналогічним періодом 2016 року надходження збільшились на 207 млн гривень.
Зокрема, до Державного бюджету України з початку 2017 року бізнес Донеччини спрямував понад 435 млн грн, що на 180 млн грн більше ніж торік.
Безперечним лідером в наповненні бюджетів, серед фіскальних органів Донецької області залишається Маріупольська ОДПІ. За січень 2017 року до зведеного бюджету країни спрямовано понад 299 млн гривень.
Друге місце за підсумками січня поточного року – Красноармійська ОДПІ. Фахівцями інспекції забезпечено збір податків у сумі 152 млн гривень.
Трійцю лідерів, цього разу, закриває Артемівська ОДПІ з загальним збором до зведеного бюджету понад 132 млн гривень.
Значне підвищення рівня надходжень відбулось завдяки налагодженій роботі фіскальних органів області з платниками податків. Крім того, постійне вдосконалення електронних сервісів ДФС та функціонування системи електронного адміністрування ПДВ безумовно сприяє створенню комфортних умов для ведення бізнесу, тим самим забезпечуючи високий рівень сплати податків.