Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

На Донеччині податковою міліцією з незаконного обігу вилучено підакцизні товари на 337,5 тисяч гривень

Переглядів: 988

Співробітниками Головного управління ДФС у Донецькій області спільно з Прокуратурою Донецької області та Управлінням Служби безпеки України у Донецькій області в рамках операції «Акциз-2017» припинено протиправну діяльність осіб, направлену на розповсюдження фальсифікованої продукції.
Так, внаслідок проведених заходів в рамках розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, 21 травня 2017 року було зупинено транспортний засіб – моторолер з причепом, в якому виявлено 13,5 тис. пачок тютюнових виробів з марками акцизного податку з ознаками підробки без супровідних документів. Встановлено, що наявна акцизна продукція завезена на митну територію України з тимчасово окупованої території.
З незаконного обігу вилучено 13,5 тис. пачок фальсифікованих тютюнових виробів на суму 337,5 тис. гривень. Тривають слідчі дії.