Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Верховна рада України

Понад 14 тисяч адміністративних послуг надано податковими органами фіскальної служби Донеччини у травні 2017 року

Переглядів: 1042

З початку 2017 року зафіксовано понад 815 тис. звернень представників бізнесу та громадян до податкових органів фіскальної служби Донецької області за отриманням адміністративних, консультативних та інформаційних послуг, з них у травні п.р. – понад 80,8 тис. звернень. У травні 2017 року податковими органами фіскальної служби області надано понад 14 тис. адміністративних послуг, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на 26,9%.  
Видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків залишається найбільш популярною адміністративною послугою, що надає фіскальна служба Донеччини. У травні 2017 року громадяни отримали 7669 таких карток, їх питома вага від загальної кількості отриманих у звітному місяці адмінпослуг – 54,5%.
Також запитуваними з боку суб`єктів господарювання у травні були адміністративні послуги з реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 1342 (9,5%), надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 1061 (7,5%), реєстрації платника єдиного податку – 785 (5,6%), реєстрації книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 672 (4,8%) та інші.   
Головним управлінням ДФС у Донецькій області у травні 2017 року надано 742 адмінпослуги: видано 693 ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами (з них 413 і 280 ліцензій відповідно), дві довідки про внесення місця зберігання алкогольних напоїв та тютюнових виробів до Єдиного державного реєстру місць зберігання, а також 47 реєстраційних номерів облікової картки платника податків.
З більш детальною інформацією щодо контактів та адрес Центрів обслуговування платників можна ознайомитись на офіційному субсайті ГУ ДФС у Донецькій області за посиланням http://dn.sfs.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.