Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

СБУ затримала на Луганщині бойовика терористичного угруповання «Призрак»

Переглядів: 1635

15:44, 08-06-2017

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовослужбовцями затримали у районі проведення антитерористичної операції бойовика терористичного угруповання «Призрак» так званої «ЛНР».

Правоохоронці виявили бойовика, який здійснював візуальний огляд у безпосередній близькості до українських позицій, у Попаснянському районі Луганщини. Затриманий був озброєний автоматом Калашникова.

Зі слів бойовика, він з січня 2017 року перебуває у складі незаконного збройного формування «Призрак», в якому здійснює патрулювання підконтрольних терористам населених пунктів та охорону блокпостів. Він засвідчив, що у бандугрупованні майже на всіх керівних посадах батальйону перебувають громадяни Російської Федерації. Бойовик також повідомив про низький рівень морально-психологічного стану серед терористів, що обумовлено численними поборами з боку ватажків та великою кількістю втрат особового складу.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України, затриманому бойовику повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

 

Прес-центр СБ України

Джерело: https://ssu.gov.ua/ua/news/6/category/21/view/3483#sthash.ocKdhBFB.3yqDO...