Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 304 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Як заповнити графу 3 форми № 20-ОПП, якщо в довіднику відсутні відповідні типи об’єкта оподаткування

Переглядів: 1289

Оскільки типи об’єктів оподаткування «Приміщення» і «Нежитлове приміщення» є узагальненими, то під час заповнення повідомлення за формою № 20-ОПП, у якому вказується об’єкт житлової (нежитлової) нерухомості, з довідника необхідно обрати той тип об’єкта оподаткування, який за своїм функціональним призначенням найбільше відповідає поняттю, визначеному названими статтями ПКУ.

Інформація про об’єкти оподаткування, такі як товари, дохід (прибуток) або його частина, обороти з реалізації товарів (робіт, послуг), операції з постачання товарів (робіт, послуг), відображається у відповідній податковій звітності платника податків (податкові декларації з податку на прибуток, з податку на додану вартість, податковий розрахунок за ф. № 1ДФ тощо), тому про такі об’єкти оподаткування не потрібно повідомляти в повідомленні за формою № 20-ОПП.

Нагадаємо: графа 3 «Тип об’єкта оподаткування» заповнюється відповідно до рекомендованого довідника типів об’єктів оподаткування, що оприлюднений на офіційному веб-сайті Центрального контролюючого органу та розміщений на інформаційних стендах у контролюючих органах. Якщо однотипні об’єкти оподаткування розташовані за різним місцезнаходженням, то їх необхідно зазначати як окремі об’єкти оподаткування.

Підкатегорія 119.11 системи «ЗІР»