Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 91 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Анулювання реєстрації платника ПДВ скасовано судом: поновлюємо рахунок у СЕА ПДВ

Переглядів: 1230

Загальні правила відновлення автоматичного обліку показників у системі електронного адміністрування ПДВ після скасування рішення про анулювання реєстрації платника ПДВ відсутні.
Порядок відновлення закритого чи відкриття нового рахунка в системі електронного адміністрування ПДВ може бути визначений у самому рішенні суду.
При цьому кожне рішення щодо скасування рішення про анулювання реєстрації платника ПДВ має індивідуальний характер і розглядається окремо залежно від обставин (було чи не було закрито електронний рахунок платника на момент відновлення реєстрації платника в реєстрі платників ПДВ, чи була повторна реєстрація платником ПДВ і відкрито новий електронний рахунок після анулювання реєстрації тощо).
Оскільки під час виконання рішень суду щодо скасування рішення про анулювання реєстрації платника ПДВ застосовується індивідуальний підхід і відсутні загальні правила відновлення показників у системі електронного адміністрування ПДВ, ДФС пропонує звертатися до контролюючих органів ДФС із детальним описом ситуації для отримання індивідуальної податкової консультації відповідно до ст. 52 ПКУ.
(Підкатегорія 101.17 системи «ЗІР»).