Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

Урядовий портал

НАКАЗ військового комісара Артемівсько – Дебальцевського об’єднаного міського військового комісаріату №7 від 23.01.2015р "Про оголошення часткової мобілізації"

Переглядів: 7502

Президентом України оголошена часткова мобілізація Збройних Сил України, з метою своєчасного проведення мобілізаційних заходів

НАКАЗУЮ:

  1. Всім офіцерам, прапорщикам, старшинам, сержантам, солдатам запасу, які постійно проживають на території міста Артемівськ, Артемівського району, міста Дебальцеве, міста Світлодарськ, смт. Миронівський, які отримали повістки військового комісаріату, з’явитися в строки і в пункти, вказані в повістках.

    Військовозобов’язаним, які тимчасово проживають на території міста Артемівськ, Артемівського району, міста Дебальцеве, міста Світлодарськ, смт. Миронівський, негайно відбути до місця постійного проживання та прибути в військовий комісаріат за місцем знаходження на військовому обліку.

  2. Офіцерам, прапорщикам, старшинам, сержантам, солдатам запасу, які не отримали повістки військового комісаріату, виїзд за межі району тимчасово забороняється.
  3. Офіцерам, прапорщикам, старшинам, сержантам, солдатам запасу, які отримали повістки військового комісаріату, при явці по мобілізації зобов’язані мати при собі документи та особисті речі.
  4. Підприємствам, установам і організаціям всіх форм власності та належності звільнити військовозобов’язаних, які призиваються по мобілізації, від роботи і служби, провести з ними повний розрахунок, виплатити їм заробітну плату і забезпечити їх явку в строки і в пункти, які вказані в повістках або в мобілізаційних приписах.
  5. Підприємствам, установам і організаціям всіх форм власності та належності доставити справну автотранспортну техніку в строки та в пункти відповідно нарядам військового комісаріату.
  6. Громадянам-власникам засобів транспорту доставити їх в строки та пункти по вказівці військового комісаріату.
  7. Громадянам, які не з’являються по мобілізації у вказані їм строки та пункти, та керівники державних, громадських підприємств, організацій та установ, а також власники засобів транспорту, які не посталять у визначені строки техніку по нарядам військового комісаріату, або перешкоджаючи своєчасній явці громадян і поставці техніки, несуть відповідальність по Закону.
  8. Наказ оголосити і роз’яснити на підприємствах, в установах та організаціях і сільських Радах.

Військовий комісар
Артемівсько – Дебальцевського об’єднаного міського
військового комісаріату
підполковник                                                                                                                             Р.Г.ШУРЛО

ДолученняРозмір
Файл НАКАЗ вк Артемівсько – Дебальцевського об’єднаного міського військового комісаріату від 23.01.2015 року № 7
Про оголошення часткової мобілізації
11.54 KB