Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

На Донеччині викрито та припинено діяльність з фінансування тероризму

Переглядів: 703

Співробітниками фіскальної служби Донецької області встановлено та припинено факт фінансування терористичної діяльності.

Слідчим управлінням фінансових розслідувань ДПІ у м. Краматорську ГУ Міндоходів у Донецькій області спільно з Об’єднаним штабом АТЦ при СБ України відпрацьовувалась інформація щодо ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах та причетність службових осіб підприємства до взаємодії з терористичною організацією «ДНР». Посадовці столичного підприємства, потужності з виробництва м’ясних продуктів якого знаходяться на території Донецької області, ухилилися від сплати податків в особливо великих розмірах на суму понад 3,5 млн. грн. шляхом реалізації продукції за готівкові кошти, які не обліковувались, та із сум яких податки не сплачувались. Фактично службові особи підприємства здійснювали продаж необлікованої продукції юридичним та фізичним особам, які знаходяться на території, підконтрольній Україні, а також на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Під час проведення слідчих заходів в рамках кримінального провадження, оперативниками ДПІ у м. Краматорську ГУ Міндоходів у Донецькій області разом з співробітниками Об’єднаного штабу АТЦ при СБ України виявлено та вилучено необлікованої готівки у сумі приблизно 1 млн. гривень, магнітні носії, що містять бухгалтерську програму, за допомогою якою здійснювався облік на підприємстві, первинні документи, документи бухгалтерського та податкового обліків, платіжні документи. Також вилучені перепустки терористичної організації так званої «Донецької народної республіки», за допомогою яких здійснювався проїзд вантажного транспорту, що перевозив м’ясні вироби для представників вказаної терористичної організації, а також предмети та документи, що свідчать про факти фінансування тероризму з боку посадових осіб підприємства, та здійснення протиправних дій, що мають значення для розкриття даного кримінального правопорушення

Вилучені в ході обшуку товарно-матеріальні цінності визнано речовими доказами у кримінальному провадженні, в суді вирішується питання щодо накладення на них арешту та подальшої конфіскації в дохід держави.