Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 08.04.2015 №83

Переглядів: 915

Про визначення видів суспільно-корисних робіт та підприємств у м. Артемівську, на яких засуджені та правопорушники можуть відбувати покарання та стягнення у виді громадських робіт

Розглянувши службову записку від 10.03.2015 № 01-0644-06 головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції і взаємодії з правоохоронними органами Артемівської міської ради Ляха В.М. щодо визначення видів суспільно-корисних робіт та підприємств у м. Артемівську, на яких засуджені та правопорушники можуть відбувати покарання та стягнення у виді громадських робіт, заслухавши начальника відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради Жеребятьєву С.В. з цього питання, враховуючи пропозиції виконавчих органів Артемівської міської ради, відповідно до ст. 56 Кримінального кодексу України від 05.04.2001 №2341-ІІІ із внесеними до нього змінами, ст.ст. 36-39 Кримінально-виконавчого кодексу України від 11.07.2003 №1129-IV із внесеними до нього змінами, ст.ст. 301, 3213 Кодексу України про адміністративні правопорушення від 07.12.1984 №8073-X із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 38, 52 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Визначити:
    1. Види суспільно-корисних робіт, які можуть виконувати засуджені до покарання у виді громадських робіт та правопорушники, на яких накладене адміністративне стягнення у виді такого покарання:
      1. Прибирання дворових територій.
      2. Прибирання доріг і тротуарів.
      3. Очищення підвалів житлових будинків від сміття.
      4. Очищення територій цвинтарів.
      5. Очищення скверів, парків, прибирання листя.
      6. Упорядкування, складання побутових відходів на полігонах.
      7. Перекопування газонів.
      8. Посипання вулиць у зимовий період року.
      9. Мийка тролейбусів.
    2. Перелік підприємств у м. Артемівську, на яких засуджені та правопорушники можуть відбувати покарання у виді громадських робіт:
      1. Комунальне підприємство «Артемівський комбінат комунальних підприємств».
      2. Комунальне підприємство «АРТЕМІВСЬКМІСЬКЕЛЕКТРОАВТО -ТРАНС».
      3. Артемівське комунальне підприємство «Флора».
      4. Комунальне підприємство «Артемівський міський парк культури і відпочинку».
      5. Комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг».
      6. Товариство з обмеженою відповідальністю «РЕМОНДІС АРТЕМІВСЬК».
  2. Запропонувати начальнику Артемівського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області Олєхову Є.В.:
    1. У кожному окремому випадку погоджувати види громадських робіт з відділом розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва), відділом культури Артемівської міської ради (Максименко).
    2. Забезпечити контроль за виконанням покарань у виді громадських робіт.
  3. Керівникам підприємств, визначених у п.п. 1.2. цього рішення, забезпечити контроль за виконанням порушниками, на яких накладене адміністративне стягнення у виді громадських робіт, визначених для них видів суспільно-корисних робіт.
  4. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконкому Артемівської міської ради від 14.04.2010 № 122 «Про визначення видів суспільно-корисних робіт та підприємств у м. Артемівську, на яких засуджені та правопорушники можуть відбувати покарання та стягнення у виді громадських робіт».
  5. Організаційне виконання рішення покласти на відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва), відділ культури Артемівської міської ради (Максименко), Артемівський міськрайонний відділ кримінально-виконавчої інспекції Управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (Олєхов)
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Савченко Т.М.

Міський голова                                                О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 08.04.2015 №83
Про визначення видів суспільно-корисних робіт та підприємств у м. Артемівську, на яких засуджені та правопорушники можуть відбувати покарання та стягнення у виді громадських робіт
11.1 KB