Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Донецька обласна рада

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 08.07.2015 №151

Переглядів: 765

Про нагородження Почесною грамотою Артемівської міської ради

Розглянувши клопотання від 18.06.2015 № 01-1885-08 та довідки-подання в.о. генерального директора публічного акціонерного товариства «Часівоярський вогнетривкий комбінат» Дем’яненка О.В. щодо нагородження Почесною грамотою Артемівської міської ради окремих працівників підприємства з нагоди професійного свята – Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, керуючись ст.ст. 40, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97 - ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Положенням про Почесну грамоту Артемівської міської ради, затвердженим рішенням Артемівської міської ради від 26.02.2014 №6/48-938, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Нагородити  Почесною грамотою Артемівської міської ради за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної металургійної та гірничодобувної промисловості та з нагоди професійного свята - Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості:

Дрозденка Олега Дмитровича - головного енергетика публічного акціонерного товариства «Часівоярський вогнетривкий комбінат»;
Кузьміна Сергія Івановича - сортувальника напівфабрикатів та виробів 3-го розряду цеху № 3 з виробництва вогнетривів публічного акціонерного товариства «Часівоярський вогнетривкий комбінат».

2. Відділу бухгалтерського обліку і звітності Артемівської міської ради (Фірябова) забезпечити виплату грошової винагороди до Почесної грамоти Артемівської міської ради в межах асигнувань, передбачених в кошторисах доходів та видатків Артемівської міської ради на ці цілі у 2015 році по коду тимчасової класифікації видатків  250404 «Інші видатки» та коду економічної класифікації видатків 2730 «Інші виплати населенню».

Перший заступник міського голови                                           Т.М.Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 08.07.2015 №151
Про нагородження Почесною грамотою Артемівської міської ради
12.75 KB