Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 161 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 11.11.2015 №246

Переглядів: 747

Про стан кадрової роботи та дотримання законодавства про службу в органах місцевого самоврядування в окремих виконавчих органах Артемівської міської ради

 Розглянувши довідку від 15.10.2015 № 01-3554-06 головного спеціаліста з кадрової роботи Артемівської міської ради Ільїної Т.О. про стан кадрової роботи та дотримання законодавства про службу в органах місцевого самоврядування в окремих виконавчих органах Артемівської міської ради, згідно з планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на ІV квартал 2015 року, затвердженим рішенням виконкому Артемівської міської ради від 09.09.2015 №195, керуючись ст.ст. 40, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Довідку головного спеціаліста з кадрової роботи Артемівської міської ради Ільїної Т.О. про стан кадрової роботи та дотримання законодавства про службу в органах місцевого самоврядування в окремих виконавчих органах Артемівської міської ради прийняти до відома.
  2. Відділу культури Артемівської міської ради (Максименко), комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради (Лис):
    1. Переглядати та затверджувати щороку у грудні склад кадрового резерву та не допускати порушень Типового порядку формування кадрового резерву в органах місцевого самоврядування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2001 № 1386.
    2. Завести книгу обліку руху особових справ посадових осіб відповідно до затвердженої форми та привести особові справи у відповідність до Порядку ведення особових справ державних службовців в органах виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.98 № 731, із внесеними до нього змінами, та Інструкції по заповненню Особових карток (форма П-2 ДС), затвердженої наказом Міністерства статистики України від 26.12.95 №343.
    3. Здійснювати ведення трудових книжок з неухильним дотриманням Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників, затвердженої наказом Міністерства праці України, Міністерства юстиції України, Міністерства соціального захисту населення України від 29.07.93 № 58, із внесеними до неї змінами.
  3. Начальнику відділу культури Артемівської міської ради Максименко М.С.:
    1. Забезпечити здійснення присвоєння рангів посадовим особам місцевого самоврядування з неухильним дотриманням вимог Положення про ранги державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.06.96 № 658, із внесеними до нього змінами.
  4. Голові комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради Лису В.М.:
    1. Привести номенклатуру справ комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради у відповідність до Переліку типових документів, що створюються під час діяльності державних органів та органів місцевого самоврядування, інших установ, підприємств та організацій, із зазначенням строків зберігання документів, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 12.04.2012 № 578/5, із внесеними до нього змінами, та погодити її з архівним відділом Артемівської міської ради.
    2. Визначити наказом відповідальну особу з питань запобігання та виявлення корупції в комітеті по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради.
  5. Виконавчим органам Артемівської міської ради, зазначеним у цьому рішенні, проінформувати спеціалістів з кадрової роботи Артемівської міської ради в термін до 31.12.2015 року про результати виконання даного рішення.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на відділ культури Артемівської міської ради (Максименко), комітет по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради (Лис), головного спеціаліста з кадрової роботи  Артемівської міської ради Ільїну Т.О.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Куліш Т.А., керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Недашковську Т.І.

Міський голова                                                               О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 11.11.2015 №246
Про стан кадрової роботи та дотримання законодавства про службу в органах місцевого самоврядування в окремих виконавчих органах Артемівської міської ради
13.65 KB