Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.02.2014 №28

Переглядів: 1187

Про надання дозволу на виконання капітального  ремонту (окремих видів робіт) житлових будинків   і   квартир пільгової категорії   громадян

Заслухавши інформацію від 09.01.2014 № 01-0045-06 начальника управління праці та соціального захисту населення  Артемівської міської ради Сподіної І.В. щодо виконання безоплатних капітальних ремонтів (окремих видів робіт) житлових будинків і квартир пільгової категорії громадян, розглянувши пропозиції комісії виконавчого комітету Артемівської  міської ради по розгляду звернень пільгової категорії громадян, мешкаючих на території Артемівської міської ради, з питань проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право (протокол від 31.05.2013 №1), згідно з планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на 1 квартал 2014 року, затвердженим рішенням виконкому Артемівської міської ради від 11.12.2013 № 332, відповідно до ст.ст. 13,15 Закону України від 22.10.93 №3551-ХІІ «Про статус ветеранів війни,  гарантії їх соціального захисту» із внесеними до нього змінами, ст.102 Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 № 2456-VI із внесеними до нього змінами, Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу, а також першочерговий поточний ремонт житлових будинків і квартир осіб, які мають на це право, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 № 565,  із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:  

  1. Інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради Сподіної І.В. щодо виконання безоплатних капітальних ремонтів (окремих видів робіт) житлових будинків і квартир пільгової категорії громадян прийняти до відома.
  2. Надати дозвіл управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Сподіна) на виконання  капітального ремонту (окремих видів робіт)  житлових будинків і квартир пільгової категорії громадян.
  3. Затвердити список громадян  пільгової категорії, які мешкають на території Артемівської міської ради, для проведення капітального ремонту (окремих видів робіт) житлових будинків і квартир  (додається).
  4. Фінансування витрат, пов’язаних з проведенням безоплатного капітального ремонту (окремих видів робіт) і складанням проектно-кошторисної документації, здійснювати за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у межах затверджених призначень у міському бюджеті м. Артемівська на у 2014 рік.
  5. Організаційне виконання рішення  покласти   на  управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Сподіна).
  6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови   Петриєнко Т.В.

Міський голова                                                                                  О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.02.2014 №28
Про надання дозволу на виконання капітального ремонту (окремих видів робіт) житлових будинків і квартир пільгової категорії громадян
12.11 KB