Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Урядовий портал

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 16.12.2015 №268

Переглядів: 546

Про результати перевірок стану правової роботи в окремих виконавчих органах Артемівської міської ради

Розглянувши довідку від 10.11.2015 № 01-3921-06 начальника юридичного відділу Артемівської міської ради Касперської А.П. про результати перевірок стану правової роботи в окремих виконавчих органах Артемівської міської ради, згідно із планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на ІV квартал 2015 року, затвердженим рішенням виконкому Артемівської міської ради від 09.09.2015 №195, відповідно до Порядку проведення перевірок стану правової роботи у виконавчих органах Артемівської міської ради, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 11.07.2012  № 237, керуючись  ст.ст. 40, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Довідку начальника юридичного відділу Артемівської міської ради Касперської А.П. про результати перевірок стану правової роботи в окремих виконавчих органах Артемівської міської ради прийняти до відома.
  2. Відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради (Миронова), Управлінню муніципального розвитку Артемівської міської ради (Гладка), Управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Сподіна), Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради (Махничева), комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради (Лис) (далі – виконавчі органи):
    1. Забезпечити:
      1. Підвищення якості підготовки проектів рішень Артемівської міської ради та її  виконкому, проектів розпоряджень міського голови, власних нормативно-правових актів.
      2. Здійснення аналізу на відповідність чинному законодавству України та своєчасної актуалізації нормативно-правових актів, розробником яких є виконавчий орган.
      3. Своєчасне доведення до відома та опрацювання працівниками виконавчих органів нового законодавства за сферами діяльності виконавчих органів шляхом проведення з працівниками виконавчих органів відповідних навчань, нарад, семінарів тощо, протягом 2016 року.
    2. Передбачати в планах роботи виконавчих органів заходи з підвищення рівня правової роботи виконавчих органів. 
    3. Інформацію про вжиті заходи надати до юридичного відділу Артемівської міської ради для узагальнення в термін до 30.03.2016 року.
  3. Юридичному відділу Артемівської міської ради (Касперська):
    1. Поновити у 2016 році проведення щоквартальних семінарів з працівниками юридичних служб, спеціалістами-юрисконсультами та особами, які відповідальні за ведення правової роботи у виконавчих органах Артемівської міської ради.
    2. Забезпечити протягом 2016 року організацію проходження у юридичному відділі стажування спеціалістів – юрисконсультів виконавчих органів, які мають стаж роботи в органах місцевого самоврядування до 2-х років.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на керівників виконавчих органів Артемівської міської ради, юридичний відділ Артемівської міської ради (Касперська).
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Недашковську Т.І.

Міський голова                                                                О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 16.12.2015 №268
Про результати перевірок стану правової роботи в окремих виконавчих органах Артемівської міської ради
13.58 KB