Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 99 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Артемівської міської ради від 26.02.2014 №6/48-943

Переглядів: 1083
сессия : 

Про надання дозволу на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м.Артемівська

Заслухавши інформацію від 17.02.2014 №01-0764-06 начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Зінченко Н.Л. щодо надання дозволу  на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м.Артемівська, враховуючи звіт про незалежну оцінку вартості майна від 31.01.2014 року №003, виконаний приватним підприємством «Фірма «Інженер», висновок постійно діючої комісії щодо узгодження списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради від 14.02.2014 року, відповідно до Порядку організації списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, затвердженого рішенням Артемівської  міської ради від 26.09.2012 №6/28-504,  керуючись ст. ст. 26,60 Закону України від 21.05.97  № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл комунальному підприємству «БАХМУТ-ВОДА» на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м.Артемівська, яке знаходиться на його балансі, згідно переліку (додається).
  2. Комунальному підприємству «БАХМУТ-ВОДА» (Трущін) у місячний термін:
    1. Підготувати акти списання майна комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, визначеного у додатку до цього рішення, та надати їх до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).
    2. Оприбуткувати матеріали від розукомплектування майна комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, визначеного у додатку до цього рішення, у відповідності із діючим законодавством, і надати до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко) документи про їх оприбуткування.
    3. Після оприбуткування матеріалів від розукомплектування майна у відповідності із діючим законодавством, надати звіт про списання майна (основних засобів) до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).
  3. Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство «БАХМУТ -  ВОДА» (Трущін), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступника міського голови Головкіну О.А.
  4. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.                             

Міський голова                                                                  О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 26.02.2014 №6/48-943
Про надання дозволу на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м.Артемівська
18.79 KB