Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 165 гостей.

Донецька обласна рада

Рішення Артемівської міської ради від 27.05.2015 №6/65-1222

Переглядів: 562
сессия : 

Про надання на території Артемівської міської ради пільг інвалідам по зору у 2015 році

Розглянувши доповідну записку від 30.04.2015 № 01-1299-06 начальника управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради Сподіної І.В. щодо надання на території Артемівської міської ради пільг інвалідам по зору у 2015 році за рахунок субвенції з обласного бюджету, відповідно до  Програми економічного та соціального розвитку території Артемівської міської ради на 2015 рік, затвердженої рішенням Артемівської міської ради від 24.12.2014 № 6/59 – 1106,  із внесеними до неї змінами, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР "Про місцеве самоврядування в Україні" із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

В И Р I Ш И ЛА :

1. Надати на території Артемівської міської ради з 01.01.2015 по 31.12.2015 для інвалідів по зору 1 і 2 груп, дітей-інвалідів по зору до 18 років, що мешкають в сім’ях, яким відмовлено в призначенні житлової субсидії, наступні пільги:

- 50 відсоткову знижку на оплату та утримання житла усіх форм власності;

- 50 відсоткову знижку на оплату комунальних послуг (електропостачання, газопостачання, теплопостачання, холодне водопостачання, водовідведення) в межах встановлених норм споживання;

- 50 відсоткову знижку на придбання (у разі, якщо житло не забезпечується електро-, тепло- або газопостачанням для опалювання) твердого палива і скрапленого газу (пільга надається у вигляді грошової компенсації, виходячи з норми забезпечення сім’ї – 2 тонни вугілля і 2 балони скрапленого газу на домогосподарство, за цінами, затвердженими Кабінетом Міністрів України на 2015 рік для розрахунку житлових субсидій, що надаються населенню);

 - 50 відсоткову знижку на оплату вивезення твердих побутових відходів.

2. Визначити, що:

2.1. Компенсація втрат доходів від надання пільг інвалідам по зору, підприємствам що надають послуги, зазначені в цьому рішенні, здійснюватиметься управлінням праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Сподіна) за рахунок субвенції з обласного бюджету до міського бюджету м. Артемівська на 2015 рік.

2.2. У разі, якщо розмір призначеної субсидії сім’ї, в якій мешкають інваліди по зору 1 і 2 груп, діти-інваліди по зору до 18 років, менше розрахункового розміру пільги, на яку мав би право інвалід (дитина – інвалід) по зору, то йому надається додатково до субсидії доплата в розмірі, розрахованому як різниця між розрахунковим розміром пільги (на яку мав би право інвалід (дитина – інвалід) по зору при умові відмови в субсидії його сім’ї) та розміром субсидії.

3. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко) забезпечити фінансування пільг, встановлених цим рішенням, у межах бюджетних коштів, наданих на ці цілі, як субвенція з обласного бюджету до міського бюджету м. Артемівська на 2015 рік.

4. Організаційне виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Сподіна), фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови Куліш Т.А., першого заступника міського голови Савченко Т.М.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров'я (Красножон), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І..

 

Міський голова                                                       О.О. Рева 

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 27.05.2015 №6/65-1222 12.95 KB