Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 255 гостей.

Верховна рада України

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.01.2017 №5

Переглядів: 1976

Про внесення змін до рішень виконавчого комітету Бахмутської міської ради

Внесени зміни:

Розглянувши службову записку від 07.12.2016 № 01-5594-06 начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіної І.В.  щодо внесення змін до рішень виконавчого комітету Бахмутської міської ради,  у зв’язку із віднесенням м.Соледар та м.Часів Яр Бахмутської міської ради Донецької області до категорії міст районного значення, згідно постанови Верховної Ради України від 08.09.2016 № 1519-VІІІ «Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Донецької області, зміну і встановлення меж Бахмутського району Донецької області», та у зв’язку із кадровими змінами, які відбулися у складі дорадчих органів виконкому Бахмутської міської ради, керуючись ст.ст.34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Внести наступні зміни до рішень виконкому Бахмутської міської ради:
    1. Від 12.10.2016 № 213 «Про затвердження складу міської ради з питань безпечної життєдіяльності населення та Положення про неї»:
      1. У назві посади члена ради Стрющенко Олександра Васильовича слова «начальник Артемівського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області» замінити словами «начальник Бахмутського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області».
      2. У назві посади члена ради Чумаченко Тетяни Василівни слова «начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Артемівську» замінити словами «начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у місті Бахмут Донецької області».
      3. У тексті Положення про міську раду з питань безпечної життєдіяльності населення слова «території Бахмутської міської ради» у всіх відмінках замінити словами «території м.Бахмут» у відповідному відмінку.
    2. Від 12.10.2016 № 214 «Про затвердження складу комісії з питань призначення та надання населенню житлових субсидій, соціальної допомоги та пільг за фактичним місцем проживання на території Бахмутської міської ради та Положення про неї»:
      1. У назві посади члена комісії Захаренко Наталі Миколаївни слова «начальник відділу кадрово-правової та організаційної роботи Управління праці та соціального захисту населення  Бахмутської міської ради» замінити словами «начальник юридичного відділу Управління праці та соціального захисту населення  Бахмутської міської ради».
      2. У тексті рішення та додатках до нього слова «території Бахмутської міської ради» у всіх відмінках замінити словами «території м.Бахмут» у відповідному відмінку.
  2. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна).
  3. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                                                            О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.01.2017 №5
Про внесення змін до рішень виконавчого комітету Бахмутської міської ради
14.49 KB