Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 92 гостя.

Верховна рада України

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 10.08.2016 №166

Переглядів: 568

Про підсумки роботи щодо розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у першому півріччі 2016 року

Розглянувши довідку від 12.07.2016 №  01-3116-06  начальника загального відділу  Бахмутської  міської ради Іонцевої О.М. «Про підсумки роботи щодо розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської  міської ради у першому півріччі 2016 року», згідно з планом роботи виконавчих органів Бахмутської  міської ради на ІІІ квартал 2016 року, затвердженим рішенням виконкому Бахмутської  міської ради від 08.06.2016 № 136, керуючись Законом України від 02.10.96 № 393/96-ВР «Про звернення громадян» із внесеними до нього змінами, ст.ст. 38, 52 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Указом Президента України від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», виконком Бахмутської  міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Довідку начальника загального відділу Бахмутської міської ради Іонцевої О.М. «Про підсумки роботи щодо розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у першому півріччі 2016 року» прийняти до відома.
  2. Керівникам структурних підрозділів Бахмутської міської ради, підприємств комунальної власності територіальної громади міста Бахмут:
    1. Проаналізувати стан роботи зі зверненнями громадян у першому півріччі 2016 року у своїх підрозділах, вжити конкретних заходів щодо забезпечення реалізації і гарантування конституційних прав громадян на звернення та прийняти відповідні управлінські рішення.
    2. Посилити персональний контроль за розглядом звернень громадян та відповідальність підлеглих працівників за якість їх розгляду і своєчасну підготовку відповідей на них.
    3. Вивчати причини зростання кількості звернень з певної тематики з подальшим урахуванням при підготовці планів роботи, програм економічного та соціального розвитку міста.
    4. Про результати проведеної роботи проінформувати загальний відділ Бахмутської міської ради (Іонцева) в термін до 01.09.2016 року.
  3. Рекомендувати виконкомам Соледарської (Товстокоренко) та Часовоярської (Опанасенко) міських рад систематично аналізувати причини надходження звернень громадян, особливо повторних і тих, що надійшли через органи влади вищого рівня, та вживати заходів до якісного розгляду, усунення та попередження причин їх надходження.
  4. Загальному відділу Бахмутської міської ради (Іонцева):
    1. Оприлюднити в друкованих засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради інформації:
      1. Про підсумки роботи щодо розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у першому півріччі 2016 року.
      2. Про стан розгляду електронних петицій, адресованих Бахмутській міській раді.
    2. Продовжити перевірки стану організації роботи, дотримання законодавства про звернення громадян в структурних підрозділах Бахмутської міської ради, на підприємствах, у закладах та організаціях міста, що надають послуги населенню, з наданням методичної та практичної допомоги з практичного застосування законодавства про звернення громадян.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на загальний відділ Бахмутської міської ради (Іонцева).
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Бахмутської міської ради Недашковську Т.І.

Перший заступник міського голови                      Т.М.Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 10.08.2016 №166
Про підсумки роботи щодо розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у першому півріччі 2016 року
88.21 KB