Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 103 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Бахмутської міської ради від 26.04.2017 №6/100-1855

Переглядів: 697
сессия : 

Про прийняття (безоплатно)  укомунальну власність територіальної громади м. Бахмута майна

Заслухавши інформацію від 27.03.2017 №01-1304-10 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади    м. Бахмута майна,  враховуючи звернення від 20.03.2017 № 01-1304-10 Представництва в Україні Міжнародної Організації з Міграції  щодо прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади  м. Бахмута майна, відповідно до Закону України від  05.07.2012  №  5073-VI «Про благодійну діяльність та благодійні організації» із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97   № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування  в  Україні»  із внесеними  до  нього змінами,  Законом України від 03.03.98  № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Прийняти (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади    м. Бахмута майно згідно переліку (додається).
  2. Затвердити  акт  передачі (безоплатно) майна   від  Представництва в Україні Міжнародної Організації з Міграції у комунальну власність територіальної громади  м.Бахмута (додається).
  3. Визначити, що майно, яке приймається (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади  м. Бахмута, визначене у додатку  до п.1 цього рішення передається до Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи (Біленко) та закріплюється за нею на праві  оперативного управління.
  4. Затвердити склад комісії з передачі майна, яке приймається (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади  м. Бахмута та передається до Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи  (далі – комісія) (додається).
  5. Доручити комісії (Федоров) здійснити у місячний термін в установленому законодавством порядку передачу (безоплатно) майна, яке приймається (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади       м. Бахмута та передається до Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи (Біленко).
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального  розвитку Бахмутської   міської ради (Отюніна), Управління культури Бахмутської міської ради (Андрєєва), Бахмутську міську централізовану бібліотечну систему (Біленко), заступників міського голови  Точену В.В., Федорова Ф.К.
  7. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                                О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради №6/100-1855 від 26.04.2017
Про прийняття (безоплатно) укомунальну власність територіальної громади м. Бахмута майна
27.99 KB