Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Презедент України

Рішення Бахмутської міської ради від 27.06.2017 №6/102-1905

Переглядів: 1338

Про внесення змін до Програми ефективної системи організації роботи з гуманного регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території Бахмутської міської ради на 2016-2020 роки

Втратило чинність на підставі:

Заслухавши інформацію від 18.05.2017 № 01-2529-06 т.в.о. начальника Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради Трофимової Н.В. щодо внесення змін до Програми ефективної системи організації роботи з гуманного регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території Бахмутської міської ради на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Бахмутської міської ради від 22.06.2016  №  6/87-1544, відповідно до Законів України: від 13.12.2001 №2894-ІІІ «Про тваринний світ» із внесеними до нього змінами, від 21.02.2006 №3447-ІV «Про захист тварин від жорстокого поводження» із внесеними до нього змінами, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА : 

1.  Внести  та  затвердити  наступні  зміни до Програми ефективної системи організації роботи з гуманного регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території Бахмутської міської ради на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Бахмутської міської ради від 22.06.2016  №6/87-1544 (далі – Програма):

1.1. Замінити назву Програми з «Програма ефективної системи організації роботи з гуманного регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території Бахмутської міської ради на 2016-2020 роки» на «Програма ефективної системи організації роботи з гуманного регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території міста Бахмута на 2016-2020 роки».

1.2. Викласти Паспорт Програми у новій редакції:

1.

Ініціатор розроблення Програми

Бахмутська міська рада

 

2.

Дата, номер і назва розпорядчого документа про розроблення Програми

Розпорядження міського голови від 29.02.2016  № 34рр «Про затвердження складу робочої групи з розробки проекту Програми ефективної системи організації роботи з гуманного регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території Артемівської міської ради на 2016-2020 роки»

3.

Головний розробник Програми

Робоча група з розробки проекту Програми ефективної системи організації роботи з гуманного регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території Артемівської міської ради на 2016-2020 роки

4.

Співрозробники Програми

Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради, Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради, Фінансове управління Бахмутської міської ради, комунальне підприємство «Бахмутська житлова управляюча компанія», Громадська організація «Артемівське товариство захисту тварин»

5.

Відповідальний виконавець Програми

Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради

6.

Співвиконавці (учасники) Програми

Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради, КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ», Артемівська районна державна лікарня ветеринарної медицини, Громадська організація «Артемівське товариство захисту тварин»

 

7.

Термін реалізації Програми

2016-2020 роки

7.1

Етапи виконання Програми                          (для довгострокової програми)

І етап: 2016 рік

ІІ етап: 2017-2018 роки

ІІІ етап: 2019-2020 роки

8.

Мета Програми

Організація роботи з регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території міста Бахмута для забезпечення гуманного ставлення до тварин та створення безпечних умов життєдіяльності мешканців міста.

9.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми, всього:

 

- 8105,7 тис. грн. 

9.1

в тому числі:

- коштів міського бюджету

- кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища

- кошти інших джерел

 

– 1030,0 тис. грн.

 

– 7000,0 тис. грн.

– 75,7 тис. грн.

10.

Очікувані результати виконання

- зменшення чисельності бродячих  і безпритульних тварин;

- підвищення рівня безпечної життєдіяльності мешканців міста Бахмута;

- поліпшення епізоотичної ситуації на території міста Бахмута;

- формування у населення гуманного ставлення до тварин.

11.

Ключові показники ефективності

- покращення санітарно-епізоотичної ситуації на території міста Бахмута;

- зниження чисельності бродячих  і безпритульних тварин;

- підвищення в суспільстві рівня етичного і гуманного відношення до тварин;

- запобігання випадків жорстокого поводження з тваринами.

1.3.  Назву розділу 3 «Мета і основні завдання Програми» замінити на «Мета, визначення проблем, на розв’язання яких спрямована Програма, обґрунтування шляхів і засобів розв’язання проблем» та викласти його у новій редакції:

«3.1. Мета Програми

Головна мета Програми – організація роботи з регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території міста Бахмута для забезпечення гуманного ставлення до тварин та створення безпечних умов життєдіяльності мешканців міста.

3.2.  Визначення проблем, на розв’язання яких спрямована Програма

Основними проблемами у сфері поводження з безпритульними тваринами, які необхідно вирішити під час реалізації Програми, є:

  • збільшення  кількості бродячих і безпритульних тварин  за час проведення АТО;
  • нещасні випадки в наслідок укусів домашніх та безпритульних тварин;
  • недостатній рівень поінформованості населення щодо гуманного ставлення до безпритульних тварин.

3.3. Обґрунтування шляхів і засобів розв’язання проблем

Досягнення мети Програми можливе за умови комплексного підходу до розв’язання проблем шляхом:

  • проведення відлову, вакцинації та стерилізації тварин;
  • пошук безпритульним тваринам нових господарів;
  • проведення інформаційно - роз’яснювальної роботи з населенням міста  для підвищення в суспільстві рівня етичного і гуманного відношення до тварин, запобігання випадків жорстокого поводження з тваринами;
  • будівництво Притулку для безпритульних тварин».

1.4. Назву розділу 4 «Виконання заходів Програми ефективної системи організації роботи з гуманного регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території Бахмутської міської ради на 2016-2020 роки» викласти у новій редакції:

«4. Строки та етапи виконання Програми:

І етап: 2016 рік;

ІІ етап: 2017-2018 роки;

ІІІ етап: 2019-2020 роки».

1.5. Додати до Програми розділ 6, виклавши його у наступній редакції:

«6. Координація та контроль за ходом виконання Програми.

 Організація управління та контролю за станом виконання заходів Програми покладається на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради.

Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва щорічно надає звіт Бахмутській міській раді про стан виконання заходів Програми.

Контроль за  виконанням Програми покладається на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку, з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів».

1.6. Розділ 5 «Очікувані результати» викласти у новій редакції, згідно додатку 1.

1.7. Заходи  Програми викласти у новій редакції згідно з додатком  № 2.

1.8. Обсяги та джерела фінансування Програми викласти згідно з додатком № 3.

2. Управлінню розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Трофимова), іншим виконавцям, відповідальним за виконання заходів Програми, продовжити подальшу роботу щодо їх реалізації.

3. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко) забезпечити фінансування заходів Програми в межах бюджетних асигнувань, передбачених у міському бюджеті м. Бахмута на 2017 рік, та передбачати кошти на фінансування заходів Програми при формуванні проектів міського бюджету м. Бахмута на наступні роки.

4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Трофимова), Фінансове управління Бахмутської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови Федорова Ф. К., першого заступника міського голови Савченко Т.М.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань  житлово – комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов), секретаря Бахмутської міської ради  Кіщенко С.І.  

Секретар Бахмутської міської ради                                    С.І. Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.06.2017 №6/102-1905
Про внесення змін до Програми ефективної системи організації роботи з гуманного регулювання чисельності бродячих і безпритульних тварин на території Бахмутської міської ради на 2016-2020 роки
35.28 KB