Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення Бахмутської міської ради від 26.07.2017 №6/103-1951

Переглядів: 1629
сессия : 

Про  внесення змін до Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м.Бахмут в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів міського бюджету

Втратило чинність на підставі:

  • Рішення Бахмутської міської ради 6 скликання від 20.12.2019 №6/137-2793
    Про затвердження Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

Розглянувши службову записку від 19.07.2017 № 01-3662/06 начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіної І.В. щодо внесення змін до Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м. Бахмут в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів міського бюджету, відповідно до  Законів України від 29.06.2004 № 1914-VI « Про міський електричний транспорт »  із  внесеними  до  нього  змінами  та від 05.04.2001 № 2344- III    «Про автомобільний транспорт » із внесеними до нього змінами, п.3 ч.1 ст.91 Бюджетного Кодексу України від 08.07.2010 №2456-VI із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 34 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И ЛА :

  1. Внести та затвердити наступні зміни до Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м. Бахмут в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів міського бюджету, затвердженого рішенням Бахмутської міської ради від від 22.03.2017 №6/99-1815 (далі-Порядок).
    1. Пункт 1.6. розділу I « Загальні положення » викласти в новій редакції:
      « Компенсаційні виплати за пільговий проїзд в міському електро- та автомобільному транспорті здійснюється транспортним підприємствам за громадян  пільгових категорій  відповідно до Додатку 1 цього Порядку , що мешкають у м.  Бахмуті та які зареєстровані в Єдиному державному  автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на  пільги Управління .».
    2. Пункт 1.7. розділу I « Загальні положення »  виключити.
    3. Пункт 1.8. розділу I « Загальні положення » викласти в новій редакції:
      « Пільговий проїзний квиток (далі – квиток) на відповідний рік  разом з пільговим посвідченням дає право безкоштовного проїзду для громадян згідно з Додатком 1 цього Порядку в міському електротранспорті , а також по тим маршрутам автомобільного транспорту загального користування, по яким укладені договори  згідно п.1.4. даного Порядку.
      Перевізник не вправі  відмовлятися від пільгових перевезень, крім випадків, передбачених законами України. »
    4. Пункт 1.10. розділу I « Загальні положення »  викласти в новій редакції :
      « Видачу квитків пільговим категоріям громадян, за які здійснюються  компенсаційні виплати транспортним підприємствам, здійснює  Управління в період з 01 жовтня  до кінця поточного року та веде журнал видачі квитків.»  
    5. Пункти 1.8.,1.9. та 1.10. розділу I «Загальні положення»  вважати відповідно пунктами 1.7., 1.8. та 1.9.
    6. Пункт 2.2 розділу  II « Розрахунок компенсаційних виплат за пільговий проїзд  окремих категорій громадян » Положення доповнити абзацом другим наступного змісту:
      « При цьому при обчислюванні кількості перевезених пільгових (безоплатних) пасажирів враховуються тільки ті пасажири пільгових категорій, які разом з посвідченням, що дає право на пільговий проїзд, пред’являють квиток.»
  2. Організаційне виконання  рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна), заступника міського голови Точену В.В.
  3. Контроль за виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань соціального захисту населення і охорони здоров`я , секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                 О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 26.07.2017 №6/103-1951
Про внесення змін до Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців м.Бахмут в міському електро- та автомобільному транспорті загального користування, за рахунок коштів міського бюджету
14.92 KB