Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 161 гість.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Бахмутської міської ради від 22.08.2017 №6/104-1964

Переглядів: 941
сессия : 

Про затвердження Положення про Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради у новій редакції

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши службову записку від 27.07.2017 № 01-3811-06 т.в.о. начальника Управління  розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради  Трофимової Н.В. щодо затвердження Положення про Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради у новій редакції, на виконання пп.11.2 п.11 рішення Бахмутської міської ради від 26.07.2017 № 6/103-1943 «Про внесення змін до структури  та загальної чисельності апарату Бахмутської  міської  ради  та її виконавчих органів», з метою приведення у відповідність Положення про Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради, керуючись ст.26, п.4 ст.54 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Положення про Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради у новій редакції (додається).
  2. Т.в.о. начальника Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради Трофимовій Н.В.  надати Положення про Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради, затверджене у новій редакції цим рішенням, на державну реєстрацію в установленому законодавством порядку.
  3. Визнати таким, що втратив чинність п. 2 рішення Бахмутської міської ради від 25.05.2016  № 6/85-1499 «Про перейменування відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради та затвердження Положення про нього у новій редакції».
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Трофимова), заступника міського голови Федорова Ф.К.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань депутатської діяльності, законності і правопорядку (Захаренко), з питань  житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський  голова                                                               О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 22.08.2017 №6/104-1964
Про затвердження Положення про Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради у новій редакції
36.16 KB